Založ si blog

Petržalka „vtipným spôsobom“ propaguje novú parkovaciu politiku

Dnes reklama v Bratislave dosiahla nový vrchol. Informovala o tom stránka bratislava24.sk. Nieže by jej nebolo dosť, väčšinou nelegálnej, no dnes sa objavila nová LEGÁLNA.

Objednala si ju mestská časť Petržalka od agentúry W.R.P.R. s. r. o. za 23 400,-. http://www.petrzalka.sk/zmluva/zmluva-o-poskytnuti-sluzby-5/ Táto PR agentúra patrí Ivanovi Rudolfovi, bývalému hovorcovi ministra Galka za SaS. Zmluva bol včera zverejnená na stránke mestskej časti, predmet: realizácia vonkajšej reklamy. Detailne:

Teasingová vonkajšia reklama, s použitím starých vrakov áut
50 ks bilboardov v mestskej časti Bratislava-Petržalka
Séria roadshow spojená s rozdávaním informačných letákov.

Nechceme sa pozastavovať nad cenou, hoci 50 billboardov stojí tak 5000 ,- a tieto vraky a nejaká roadshow zvyšných 19?

To si naozaj niekto myslí, že najlepším spôsobom ako informovať obyvateľov Petržalky a Bratislavy o novopripravovanej parkovacej politike je naskladať na seba staré autá a umiestniť ich do stredu trávnikov? Tento druh reklamy je vidieť na Námestí Hraničiarov, Panónskej ulici a v Ovsišti oproti Červenej pošte. A je tam nalepené ešte povolenie mestskej časti, podpísané starostom, platné do 11.9. To už ste úplne rozum potratili?

Parkovacia politika je určite potrebná a je len otázka času kedy ju zavedie celá Bratislava. No táto kvázi vtipná forma propagácie je úplne mimo.Keď si toto dovolí miestny úrad, potom sa nedivme, že máme plné mesto reklamy.

panonska ovsiste nam.hran

Nesrovnalove nové šaty. Alebo kto druhému jamu kope, sám do nej spadne.

21.07.2015

Nesrovnal ako kandidát bol najväčším bojovníkom proti vizuálnemu smogu, kampaň na primátora začal tým, že v júli 2014 oblepil Bratislavu kampaňou kandidát na primátora. Napriek tomu, že zákon o voľbách do orgánov samosprávy obcí 346/1990 Zb. ý v par. 30 ods. (2) hovorí: „Kampaň sa začína 17 dní a končí sa 48 hodín pred začiatkom volieb. Vedenie kampane [...]

Boj Bratislavy proti vizuálnemu smogu – Rengl

10.07.2015

Dnes som išiel po ulici a na dobre známych plagátovacích stĺpoch videl tento plagát. Firma Rengl (predtým Parea) prevádzkuje tieto škaredé staré plagátovacie valce hľadá lepiča plagátov. Firma Parea je tu odjakživa, pred pár rokmi jej sieť kúpila česká firma Rengl. Firma na svoju prezentáciu a argumentáciu voči obciam a mestám používa dojemný príbeh, že [...]

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, vyhlásilo Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 35458x
Priemerná čítanosť článkov: 11819x

Autor blogu

Kategórie